Naredni period jednom znaku donosi pravu caroliju, ali neko ce silno patiti!

Naredni period jednom znaku donosi pravu caroliju, ali neko ce silno patiti!

23. November 2023 0 Von Dejana

VAGA

Vage, kompromis vam je jako vazan. I to je pametno. Pazite na sebe i na svoje emocije. Pazite kome verujete pre svega. Budite otvoreni za nove ideje. U poslu, saradnja moze doneti uspeh. Naredni period ce biti povoljan u svakom slucaju.

 

SKORPIJA

 

Skorpija, vi morate da razmislite o tome sta je ono sto zapravo hocete. Ovo je vreme za promene i za to da kazete zbogom proslosti. Budite oprezni u komunikaciji, izbegavajte svadje. Posvetite paznju svojim ciljevima. Sreca je ipak na vasoj strani iako vama tako sada ne deluje.

 

STRELAC

Strelcevi, vazno je da slusate svoje srce ovog puta. Uvek ste bili neko ko mari samo za glas razuma. Vazno je da zaboravite na posao i novac i da pustite da vas vodi vase srce. Samo tako mozete doci do svoje srece. Mislite o tome.

 

JARAC

Cini se da ocekujete previse. Postavite realne ciljeve i idite polako ali sigurno ka njihovom ostvarivanju. Fokusirajte se na karijeru, ali ne zaboravljajte emocije. Ne moze novac da vas usreci. Budite strpljivi i uspeh ce doci. Povedite racuna o svom zdravlju.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

VODOLIJA

Vodolije, budite otvoreni za nove ideje pa mozda cak i za neke nove poslove. Ovo je vreme za neka nova poznanstva, a nekima od vas i za nove ljubavi. Razmislite o svojim ciljevima kada je emocija u pitanju. Mozda ce doci osoba koja ce se pokazati kao vasa idealna druga polovina.

 

RIBE

Ribe, ako ce neko imati srece, onda ste to vi. Dok svi ocajavaju, vi cete uspeti da ostvarite svoju veliku zelju. Nemojte ocekivati cudo vec dajte sebi vremena da vam bude lepo i da uzivate u zivotu na pravi nacin. Nekome ste jako vazni i dragi. Dajte toj osobi sansu.

 

Seiten: 1 2