Ovim znacima niko nista ne moze: Oni su najveci pobednici, ma koliko im tesko bilo uvek se snadju!

Ovim znacima niko nista ne moze: Oni su najveci pobednici, ma koliko im tesko bilo uvek se snadju!

25. November 2023 0 Von Dejana

Ako ste rodjeni u ovim znacima, nema sumnje da iznenadjenja za vas tek mogu da uslede…

 

 

RIBE

Ribe su pravi pobednici, uvek to imajte na umu. Ribe, poslednji znak u horoskopu, nose sa sobom neznost kakvu nema nijedan drugi znak. Istina je da su ribe jako nezne i emotivne, ali to ne znaci da su i slabe. One su rodjeni umetnici pa samim tim ne cudi sto cesto lutaju izmedju stvarnosti i maste, gradeci most izmedju svetova. Ribe su duboko emotivne, a njihova sposobnost empatije cini ih dragocenim prijateljima. Njihova mastovita priroda izrazava se kroz kreativnost – slikarstvo, pisanje ili muziku.

No, ponekad, ove osecajne ribe mogu osetiti teret sveta na svojim ledjima. Bas zato sto su nezne ume mnogo toga da ih zaboli i povredi. Ipak, njihova snalazljivost i prirodna ljubaznost cesto donose svetlost i radost ljudima oko njih. I da, ovo nije znak koji ocajava vec znak koji nadje nacina da resi svaki problem. Ribe imaju veliku dusu i znaju kada treba da budu jake i da daju sve od sebe.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Rak, zastitnik horoskopa, nosi svoje srce na dlanu.Sa  snagom koju ima, skoro da nema toga sto ovaj zodijak ne moze. Rakovi su kao brizne majke horoskopske porodice. Njihova najveca radost je briga o drugima, pruzajuci im emotivnu sigurnost. Ovi emotivni rakovi cesto se vezu za porodicu i prijatelje snaznim vezama koje traju ceo zivot. Iako ponekad deluju stidljivo, duboko u sebi, Rakovi su hrabri i spremni suociti se s izazovima kako bi zastitili one koje vole. Najveca moguca istina je da su rakovi pravi pobednici. Ma koliko ih zivot kidao i lomio oni ce naci snage da istraju u onome sto naume. Dusa im je velika i znaju kada treba da zanemare glas srca i ucine kako nalaze razum.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2