Zadnji dani meseca i desavanja koja ce doneti:Nekome ce srce puci na hiljadu delova!

Zadnji dani meseca i desavanja koja ce doneti:Nekome ce srce puci na hiljadu delova!

25. November 2023 0 Von Dejana

Vrlo je vazno da kazemo da ce neki znakovi zodijaka silno patiti u danima pred nama. Bice onih koji ce patiti.

 

 OVAN

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se zelje ostvare. Neko ce moci da kaze da su mu zadnji dani novembra doneli pravu srecu. Vi ste neko ko je mnogo patio ali svemu tome konacno dolazi kraj. Treba da pustite da vas vodi vase srce.

 

 BIK

Ono sto je bitno da kazemo jeste da ce zadnji dani novembra biti klasican primer da postoji karma. Doslo je vreme da dobijete ono o cemu ste mastali. Neko iz vase proslosti je iskren u svojim namerama sa vama. Sve ostalo je na vama.

 

BLIZANCI

Nemojte odustajati od onog sto naumite. Pustite da vas vodi vase srce. Bice ovo dani tokom kojih cete moci da kazete da ste postali miljenik sudbine. Zadnji dani novembra ce zaista biti jako lepi i sve ostalo je sada samo na vama.

 

RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. Da vas voli iznad svega i da je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Poslusajte glas svog srca. Moze vam biti lepo cak i ako ste sami i slobodni. Razmislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Ono sto je vazno da kazemo jeste da su sada pred vama dani kada cete moci da kazete da ste dobili sve do cega vam je stalo. Posvetite se sebi i pustite da vas vodi vase srce. Nemojte mariti za tudja misljenja, pustite da srce odluci.

 

 DEVICA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili sve do cega vam je stalo. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Bitno je da ne odustajete od onog sto naumite. Sreca ce biti moguca, sve ostalo je samo na vama. Doslo je vreme da razmislite.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2