ASTRO ZA UTORAK I SREDU nekome donosi probleme, a devici caroliju!

ASTRO ZA UTORAK I SREDU nekome donosi probleme, a devici caroliju!

27. November 2023 0 Von Lela

Vaga

Drage vage, astro za utorak i sredu vam porucuje da su pred vama dani ljubavi. Ova dva dana su rezervisana za ljubav jer vas ocekuju lepi momenti sa voljenom osobom koji ce obeleziti ove dane pred nama.

Skorpija

Drage skorpije, doslo je vreme da se pozabavite problemima koji su zavuceni pod tepih. Vreme je da se pozabavite svojim prioritetima i resite se tereta koji vas muci. Nemojte cutati i trpeti jer bi istina mogla nekome smetati.

Strelac

Dragi strelcevi, pred vama su dani koji vam nece doneti vazna desavanja. Vas nece muciti problemi niti neke vandredne situacije. Vi cete tokom naredna dva dana dobiti mir, a to je ono sto vam je trenutno najpotrebnije.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Jarac

Dragi jarcevi, astro za utorak i sredu vam porucuje da ce naredna dva dana da vam donesu zaista lepa desavanja. Vama ce ovi dani doneti srecu i desavanja koja ce vam zaista prijati.

Vodolija

Drage vodolije, pred vama je period  u kome cete zeleti da nadjete mir i razmislite. Vama je previse stvari u glavi i preoptereceni ste. Morate da razmislite i napravite prioritete u zivotu.

Ribe

Drage ribe, pred vama je period u kome cete doziveti jedno veliko iznenadjene. Osoba iz proslosti ce vam se vratiti u zivot i vi cete imati priliku da rascistite neke stvari sa njom. Budite realni i vodite se onim sto zaista osecate.

Seiten: 1 2