Svaki znak je poseban po necemu,ali samo jedan ima astro moc!

Svaki znak je poseban po necemu,ali samo jedan ima astro moc!

20. Januara 2024 0 By Dejana

 VAGA

Konacno, znak za kojeg svi misle da ne zna sta zeli.Ali istina je da je vaga neko ko samo ne zeli nekoga da povredi. Ona je neko ko je spreman da za pravu ljubav uradi bas sve. Imajte na umu da je vaga iskrena i spremna da svima pomogne.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

SKORPIJA

Znak cije je srce veliko i znak cija  je ljubav nesto posebno. Moramo da kazemo da je ovo znak koji ima posebnu astro moc. Skorpiju niko ne moze da slaze jer je ona jako pametna i istrajna. Ima ono nesto sto se moze pozeleti.

 

 STRELAC

Uporan i hrabar. Znak koji zna sta je ono sto hoce i kako da to dobije. Moramo da kazemo da je ovo neko ko ume da dodje do svog cilja ali da nikada ne igra dvolicno. Dakle ovo je znak koji ne radi drugima ono sto ne zeli sebi.

 

 JARAC

Najvoljeniji od svih jer ima najvece srce. Ljubav jednog jarca je nesto posebno. Ovo je zodijak koji za emocije cini sve. I jedini koji ce reci istinu o svojim emocijama i osecanjima. Cak i ako prevari, jarac to nece kriti.

 

VODOLIJA

Ovo je neko ko varira u mnogo cemu. Moze da bude najbolja, a moze i najgora. I sve zavisi od toga kako se neko ponasa prema njoj. Ali, jedno je izvesno. Sve dok ste prema njoj dobri, ona ce biti jos bolja prema vama.

 

RIBE

Vazno je da kazemo da je ovo zodijak koji je najnezniji od svih. Znak cija je ljubav blagoslov. To moramo da kazemo. Istina je da su ribe odane i verne. Retko ko moze da im parira u tome.

Stranice: 1 2