Ovan zabrinut,Lava stize kajanje,a samo ce ovaj znak biti presrecan!

Ovan zabrinut,Lava stize kajanje,a samo ce ovaj znak biti presrecan!

21. Februara 2024 0 By Dejana

 Horoskop za blisku buducnost je pred vama….

 

   OVAN

Stize period kada cete shvatiti gde ste pogresili. Mnogi od vas ce zeleti da isprave gresku i da sa nekim pocnu ispocetka ali to nece biti moguce. Treba da znate da je doslo vreme da trazite oprostaj, da vam bude mirna savest.

 

 BIK

Vazno je da ne ocekujete mnogo. To je ono sto morate da znate jer je moguce da cete se razocarati u danima pred nama. Ostanite ono sto jeste i idite ka svom cilju. Bice ovo period za velike promene i naucicete jednu vaznu lekciju.

 

 BLIZANCI

Vazno je da se posvetite sebi.Vama bas i ne sledi sjajan period. To je ono sto je izvesno ali vi ste osoba koja moze mnogo toga. I iako vam sada bas i nije lako, vi cete biti znak koji ce iz svega izaci jaci i to je jedino sto treba da znate.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme za srecu. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Jednom lavu ste vazni i dragi i sve ostalo je samo na vama. Nemojte mariti za tudja misljenja jer je zivot samo jedan.

 

 LAV

Stize vas kajanje. Vi ste znak koji ce zapravo shvatiti da je izgubio jednu veliku zivotnu sansu. Imali ste pravu ljubav ali sada je jasno da niste znali da cenite i cuvate tu osobu. Vreme ne moze da se vrati…

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

DEVICA

Ono sto je vazno da znate jeste da je jednom raku stalo do vas. Da je odan i iskren i spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Nemojte ocekivati mnogo vec se posvetite sebi i uzivajte u onome sto vec imate…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2