Oni ce biti ocajni i patice najvise na svetu:Ovim znacima sledi tezak period!

Oni ce biti ocajni i patice najvise na svetu:Ovim znacima sledi tezak period!

21. Februara 2024 0 By Dejana

Zao nam je sto to moramo da kazemo, ali za ove znakove imamo vesti koje ce biti tuzne i koje ce im slomiti srce….

 

 VODOLIJA

Vi ste znak kojem sledi tezak period.  Jasno je da ste vi jedna od osoba koje ce patiti u danima pred nama. Poznati ste kao neko ko ima divnu dusu ali ce doci do toga da vidite necije pravo lice. Vi sada ne mozete ni da zamislite da neko do koga vam je stalo nije bio fer prema vama. Da je od vas sakrio neke vazne stvari ali je to nazalost najveca moguca istina.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Paticete u danima pred nama. Jasno je da vam sledi suocavanje sa jednom velikom istinom i da su sada pred vama dani tokom kojih cete patiti i biti jako tuzni. Vazno je da se ponasate u skladu sa svojim zeljama ali i da znate da od nekih ljudi morate dici ruke.  Neko je spreman da vam u svemu bude podrska i iako ste neko ko ce u danima koji sledi biti tuzan, znajte da niste sami. Bicete ocajni jer je neko do koga vam je jako stalo samo dobar  glumac i nista vise. I ne ostaje vam nista osim da budete jaki i da ljudima koji ne zasluzuju vasu ljubav kazete zbogom.

Sto pre od vas odu oni koji vas ne zasluzuju, to cete vi pre upoznati nekoga ko ce umeti da vas voli. I da vas usreci na poseban nacin. Bicete ocajni u jednom trenutku ali treba da znate da se bas sve desava sa razlogom. Tako ce biti i u vasem slucaju…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2