Dnevni  horoskop za petak:Evo kako ce vam se zavrsiti ova sedmica!

Dnevni horoskop za petak:Evo kako ce vam se zavrsiti ova sedmica!

29. Februara 2024 0 By Luca

Dosli smo do kraja jos jedne sedmice. U nastavku teksta imate priliku da saznate kako ce se zavrsiti.

 

 OVAN

Ova nedelja vama nece doneti ono sto vi zelite. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je svakako cinjenica da cete moci da kazete da su se neke vase zelje ostvarile u danima koji slede, ako vi odlucite da se borite.

 

 BIK

Jako je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da cete u danima koji slede shvatiti da vas neko voli. Ovaj dan vam  nece doneti ono sto zelite, ali moramo da kazemo da  ne smete da gledate u proslost. Tamo se nista nije promenilo.

 

 BLIZANCI

Ono sto moramo da  kazemo jeste da ovaj dan moze da donese ostvarenje vase velike zelje. Morate da imate na umu da su zvezde sada uz vas vise nego ikada ranije. Tako da, samo nemojte odustajati, i sve ce biti kako treba.

 

RAK

Odlicno se osecate. Uz vas je jedan rak koji je iskreno spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.  Ova nedelja ce biti prilika da se  uverite u to da je on spreman da  zbog vas sve uradi. Mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Jasno je da nema nimalo sumnje da vama dolaze dani za  ljubav. Dani kada cete moci da kazete da su se vase zelje ostvarile. Cinjenica je da ste mnogo patili zbog ljubavi ali napokon ce sve doci na svoje. Bas kao sto vi zelite.

 

 DEVICA

Moramo da kazemo da ova nedelja bas i nece doneti ono sto vi zelite. Neki od vas ce moci da kazu da su im se zelje ostvarile kada je u pitanju ljubav. Ali, ako cekate lepe vesti  za posao, znajte da sada za to nije pravo vreme.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2