Dnevni  horoskop za petak:Evo kako ce vam se zavrsiti ova sedmica!

Dnevni horoskop za petak:Evo kako ce vam se zavrsiti ova sedmica!

29. Februara 2024 0 By Luca

 VAGA

Odlicno se osecate i vama ce ovaj dan biti jako lep. To nema veze sa tim da li ste sami ili ne. Prosto se lepo osecate u svojoj kozi i u ovom trenutku ne zelite nista osim da sve ostane bas kako jeste. Nemojte dizati ruke.

 

 SKORPIJA

Konacno cete moci da kazete da je doslo vreme da karma nagradi. Da karma ucini svoje. Dugo ste patili zbog ljubavi ali sada konacno dolaze dani kada ce ljubav biti na vasoj strani kao nikada ranije. Mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

STRELAC

Ovaj dan ce biti prilika da shvatite da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze svoju ljubav. Ako toj osobi date priliku nema nimalo sumnje da ce umeti da vam dokaze da ceni sve sto za njega cinite…

 

 JARAC

Ljubomora   je vase drugo ime ovih dana. Ono sto moramo da kazemo jeste da ni u kom slucaju ne treba da sumnjate u voljenu osobu. Ona je prema vama iskrena, i nema razloga da je proveravate. Pravi ste srecnici sto imate nekog kao sto je ona.

 

VODOLIJA

Sve je u redu. Volite i voljeni ste  i to je najvaznije od svega. Moramo da kazemo da cete moci da kazete da je bitno da ne pravite ljubomorne scene. Voljena vam je osoba verna i zato je vazno da naucite da bez sumnje u toj sreci uzivate.

 

 RIBE

Konacno ce sve doci na svoje. Posle niza suza, osmeh ce biti na vasoj strani. Nije vam bilo lako ali polako ali sigurno sve dolazi na svoje. Kada je u pitanju ova nedelja, moramo da kazemo da cete vi dobiti lepe vesti.

Stranice: 1 2