Ljubavni horoskop za petak:Vreme je da jedan zodijak sazna istinu!

Ljubavni horoskop za petak:Vreme je da jedan zodijak sazna istinu!

29. Februara 2024 0 By Luca

 Petak je dan kada ce jedan znak doci do svog cilja i dobiti sve o cemu je mastao.

 

 OVAN

Petak ce biti dan za emocije. Moramo da kazemo da ce doci do toga da se sve promeni. U danima pred nama dolazi do toga da se kolo srece okrene, i nema nimalo sumnje da sledi mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Mislite o tome, i iskoristite ovaj dan na najbolji nacin.

 

 BIK

Ljubav vam kuca na vrata. Dolazi do toga da se neke zelje ostvare. Ovaj petak ce biti prilika da se posvetite sebi i da uzivate u svemu sto sledi. Nemojte odustajati od onog sto naumite, tek cete moci da kazete da ste dobili sve do cega vam je stalo i imajte na umu da dolaze dani kada ce iznenadjenja biti moguca.

 

BLIZANCI

Vrlo je moguce da ce ovaj petak biti prilika da vam se zelje ostvare. Samo nemojte dozvoliti da vam neko  prica kako cete ziveti i koga cete voleti. Neko ste ko ima stav i ko dobro zna sta je ono sto zeli. Samo nemojte odustajati od svojih zamisli i svega sto sledi jer imate prava na to.

 

 RAK

Konacno su pred vama dani kada cete doci do svog cilja. Emocije su vam na prvom mestu. Sledi vam prilika da se zelje ostvare, posvetite se sebi i svemu sto sledi. Bice ovaj petak dan kada cete moci da kazete da vas neko voli i da postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska.

 

 LAV

Konacno, bice ovo jako zanimljiv period za vas. Vi ste neko ko ce takodje moci da kaze da mu je petak doneo ostvarenje jedne velike zelje. Samo dozvolite sebi da svoje zelje stavite na prvo mesto jer postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sve je moguce ovog puta kada ste vi u pitanju.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Jasno je da ste neko ko zna sta je ono sto zeli. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite i znajte da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac, podrska, rame za plakanje i sve sto ide uz to. Bitno je da ne odustajete od svojih zelja i snova.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2