Ljubavni horoskop za petak:Vreme je da jedan zodijak sazna istinu!

Ljubavni horoskop za petak:Vreme je da jedan zodijak sazna istinu!

29. Februara 2024 0 By Luca

 VAGA

Nemojte pristajati na manje od onog sto zasluzujete. Nemojte raditi ono sto niste sigurni da vam treba. Samo dajte sebi vremena za sve i posvetite se sebi i svemu sto sledi. Ovaj petak moze da donese mogucnost ostvarenja jedne velike zelje i svega sto ide uz to. Mnogo toga moze da se promeni u danima pred nama.

 

 SKORPIJA

Bice ovo jako lep dan za vas. Vama ce ovaj petak doneti ostvarenje jedne velike zelje. Kada neko ume da voli kao vi, onda pre ili kasnije dozivi i da mu neko na delu svoju emociju dokaze i pokaze. Dakle, mozda ce ovaj petak doneti susret sa srodnom dusom. Mislite o tome.

 STRELAC

Konacno, dani za srecu su pred vama. Neko vas voli iskreno i spreman je da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte odustajati od onog sto naumite, sledi vam mogucnost ostvarenja jedne velike zelje i ljubav o kakvoj ste do sada samo mastali. Bitno je da se fokusirate na sebe.

 

JARAC

Konacno, bice ovo period za promene. Dani za ljubav, za srecu, dani kada ljubav moze da pobedi. Vama ce ovaj petak zaista doneti mogucnost ostvarenja jedne velike  zelje i novi pocetak. Samo se posvetite sebi i uzivajte u svemu sto sledi. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

 

 VODOLIJA

Vrlo je moguce da su sada pred vama dani kada cete doci do svog cilja. Neko vas voli, odan je, iskren, spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska. Razmislite o tome, sve moze da dodje na svoje u danima pred nama. Jasno je da vas neko voli.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RIBE

Konacno, sreca u najavi. Dani za ljubav, za ostvarenje jedne velike zelje. Ovaj petak ce doneti niz promena i bitno je da znate da vas neko voli. Da dolaze dani za emocije i za ljubav, i da ste konacno na korak od toga da vase zelje postanu divna stvarnost. Vi to zasluzujete.

Stranice: 1 2