Astro za sledecu sedmicu:Desavanja koja slede od 4. do 11.marta!

Astro za sledecu sedmicu:Desavanja koja slede od 4. do 11.marta!

1. Marta 2024 0 By Dejana

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da dolaze dani za iznenadjenja.

 

 OVAN

Vas horoskop za sledecu sedmicu je vise nego povoljan. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da slede dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Ostanite ono sto jeste i posvetite se sebi i onome do cega vam je stalo.

 

BIK

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Za sledecu sedmicu imamo poruku da je doslo vreme da uzivate u svemu sto sledi. Vreme je da se zapitate sta je ono sto zelite, idite ka svom cilju i uzivajte.

 

BLIZANCI

Ono sto treba da znate jeste da vas voli jedan lav. Da je on neko ko ima iskrene namere sa vama. Dakle, vazno je da imate na umu da ce i nemoguce biti moguce u danima koji slede. Ljubav ce biti vase drugo ime u danima pred nama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

  RAK

Konacno su pred vama dani za velike promene. Ono sto treba da znate jeste da cete za sledecu sedmicu moci da kazete da je jedna od najlepsih u vasem zivotu. Nemojte ocekivati cudo vec idite ka svom cilju. Sreca je uvek pratila hrabre.

 

 LAV

Konacno cete moci da kazete da je doslo vreme da se i vama dese lepe stvari. Vi ste znak koji ce beskrajno uzivati u danima pred nama. Ostanite ono sto jeste i znajte da nema sumnje da je ovo lep period i dani za srecu i za ljubav.

 

 DEVICA

Moramo da kazemo da je jednom lavu stalo do vas. U sledecoj sedmici ce vam ta osoba na delu dokazati svoju emociju. Sve ostalo je na vama.  Bitno je da se ponasate u skladu sa svojim emocijama. Bice ovo zanimljiv period.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2