Astro za sledecu sedmicu:Desavanja koja slede od 4. do 11.marta!

Astro za sledecu sedmicu:Desavanja koja slede od 4. do 11.marta!

1. Marta 2024 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme za promene.Neko je spreman da se bori za vas.  Imajte na umu da sledi odlican period i da ste neko ko ce moci da kaze da je uspeo u svojim namerama i ciljevima.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Ljubav je vase drugo ime.Neko je spreman da vam svoju emociju dokaze na delu. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Jasno je da postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude  oslonac i podrska.

 

STRELAC

Konacno su pred vama dani za velike stvari. Ljubav vam kuca na vrata. Nemojte ocekivati da se zelje ostvare preko noci.  Imacete srece onoliko koliko budete imali hrabrosti.  Sve ostalo je zaista samo na vama ovog puta.

 

JARAC

Konacno sledi ljubav. Vi ste osoba koja ce moci da kaze da je dobila ono do cega joj je stalo. Nemojte zaboraviti da je doslo vreme da se kolo srece okrene. Vi cete biti znak koji ce spoznati sta je to prava ljubav.

 

VODOLIJA

Ono sto je vazno da znate jeste da je vas horoskop za sledecu sedmicu povoljan, da ce ovo biti dani tokom kojih cete itekako neke zelje ostvariti. Ovo je period kada cete uspeti u mnogo cemu. Doslo je vreme da se kolo srece okrene.

 

RIBE

Ono sto treba da znate jeste da ste voljeni.  Da postoji neko na koga mozete da se oslonite. U sledecoj sedmici cete doneti neke vazne odluke od kojih moze da zavisi i vasa sreca.

Stranice: 1 2