Nedelja,ponedeljak,utorak:Tri dana za velika desavanja!

Nedelja,ponedeljak,utorak:Tri dana za velika desavanja!

2. Marta 2024 0 By Dejana

Horoskop za tri dana koja su pred nama i promene koje slede.

 

 OVAN

Slede tri dana za promene. To je ono sto moramo da kazemo. Imajte na umu da nema nimalo sumnje da ste vi neko ko ce moci da kaze da je saznao nesto jako vazno. Neko je spreman da se bori za vas. Mislite o tome.

 

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme za srecu. Vi ste neko ko ce uspeti u svojim namerama i planovima. Jednom raku je stalo do vas i spreman je da vam svoju ljubav na delu dokaze i pokaze. Mislite o tome.

 

BLIZANCI

Jako je vazno da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav na delu dokaze i pokaze. Ostanite ono sto jeste i uzivajte u naletu emocija jer sreca itekako moze da usledi u vasem zivotu.

 

RAK

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Sledi vam prilika da vam se zelje ostvare. Razmislite o tome. Neko je spreman da vam bude podrska i oslonac i da vas voli iznad svega. Mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Ljubav je vase drugo ime. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Ostanite ono sto jeste i slusajte glas svog srca. Znak ste koji ce biti vise nego srecan u danima pred nama. Vazno je da znate sta je ono sto zelite od zivota.

 

 DEVICA

Tri dana koja su pred nama vama donose neke dileme. Vazno je da znate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa svojim emocijama. I da znate da je vazno da kazete sta je ono sto zelite. Mislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2