Uskoro : Strelac je zadovoljan sa onim sto ima i zahvalan je na tome, a Jarcu je bitno da ne ulazi u rizike !

Uskoro : Strelac je zadovoljan sa onim sto ima i zahvalan je na tome, a Jarcu je bitno da ne ulazi u rizike !

3. Marta 2024 0 By Luca

 

VAGA

POSAO: Moguće je da se dvoumite između dva različita posla i da niste sasvim sigurni koji bi trebali da odaberete. Potrebno vam je još neko vreme da donesete konačnu odluku na ovom planu.

LJUBAV: Voljena osoba vam zamera mnogo stvari i vreme je da se suočite sa svojim greškama. Na početku vam neće biti lako da pogazite svoj ponos i sujetu ali nekad je to neophodno da bi se odnos popravio.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Dolazite do velikog napretka na poslovnom planu! Sada vas više ništa ne može zaustaviti na vašem puutu do cilja! Pred vama je prilika da ostvarite veoma značajan i zapažen uspeh na polju karijere.

LJUBAV: Ne dopada vam se to što voljena osoba ne pokazuje dovoljno tolerancije i razumevanja u odnosu sa vama. Moguće je da razmišljate o prekidu veze ili manjoj distanci od partnera.

 

STRELAC

POSAO: Zadovoljni ste sa onim što imate i zahvalni ste na tome. Želite da ostanete na svom radnom mestu na duže staze u budućnosti. Potrudićete se da sačuvate svoj posao od loših uticaja sa strane.

LJUBAV: Potrebne su vam emotivne promene! Kada ste sami nemate dovoljno motivacije. Potreban vam je partner sa kojim ćete moću da delite sve ono što život nosi. Želite brak i porodicu.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

JARAC

POSAO: Moguće je da ste napravili neku pogrešnu procenu i da sada zbog toga trpite određene gubitke. Nije dobar dan za bilo kakve rizike. Generalno nemojte da ulazite u važne transakcije danas.

LJUBAV: Niste sigurni kuda vodi veza u kojoj ste trenutno. U nekim trenucima vam se čini da nećete još dugo ostati zajedno. Za sada je stanje promenljivo, a konačna odluka će biti na vama. Partner ništa ne bi menjao.

 

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete da će vam neko od bliskih kolega uzvratiti dobro delo i uslugu koju ste mu nekada učinili. Pred vama je povoljan dan u kom ćete probleme rešiti. Dobro se dobrim vraća!

LJUBAV: Maštate o osobi koja vam se dopada i imate želju da provodite što više vremena sa njom. Tražite način da joj priđete. Povoljan je dan za početak nove veze koja bi trajala. Pogotovo ako vam se dopada Bik.

ZDRAVLJE: Problemi zbog nedostatka sna su mogući. Nemojte da se iscrpljujete. Ako primetite pojačan umor, nađite malo vremena da prilegnete pa makar i preko dana. Ugodite potrebama svog organizma.

RIBE

POSAO: Tokom današnjeg dana možete biti prilično pasivni jer nemate previše obaveza. Uživajte u slobodnom vremenu. Za vas je vikend počeo malo ranije, pa nećete imati nikakve brige i stresove!

LJUBAV: Osoba koju ste nedavno upoznali je ostavila veoma moćan utisak na vas i sada neprestano mislite na nju. Uskoro ćete imati priliku za još jedan veoma zanimljiv susret i kontakt sa njom.

 

Stranice: 1 2