Ljubav,susreti,raskidi i razocarenja:Kakva luda sedmica u najavi!

Ljubav,susreti,raskidi i razocarenja:Kakva luda sedmica u najavi!

10. Marta 2024 0 By Dejana

VAGA

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Da imate nekoga na koga mozete da se oslonite i nekoga ko ce vas iskreno voleti. Nemojte ocekivati mnogo vec idite ka svom cilju korak po korak. Bice ovo jako lep period za vas i promene tek slede.

 

SKORPIJA

Konacno cete moci da kazete da ste uspeli u onome sto zelite. Dakle ovo je vreme za pravu ljubav.  Neko ce konacno skupiti hrabrost da vam kaze sve sto  mu je na dusi. Ostalo je na vama i do vas. Razmislite i uzivajte u naletu emocija.

 

STRELAC

Ono sto treba da znate jeste da je ovo period kada cete upoznati nekoga novog. Dakle vreme je da svoje srce otvorite za neke nove ljubavi. Sve ostalo je samo na vama, moze vam biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni. Neka vas vodi vase srce ovog puta.

 

JARAC

Moramo da kazemo da je doslo vreme za ljubav. Da postoji neko ko vas voli iskreno i ko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska i rame za plakanje. Ovo je odlican period za vas i jasno je da iznenadjenja tek mogu da uslede.

 

VODOLIJA

Nemojte ocekivati mnogo jer mozete da se razocarate. To je poruka koju sada imamo za vas. Jednom lavu ste vazni i dragi ali ne vise od toga. Mozda vi imate osecaj da cete do kraja zivota ostati skupa…Ali razocarenje sledi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RIBE

Konacno su pred vama dani za promene. Dakle znak ste koji ce morati da donese neke odluke. Nemojte ocekivati mnogo vec dajte sve od sebe da dobijete ono sto zelite.

Stranice: 1 2