Sledi nam vikend:Bice ovo dva dana koja ce jednom znaku doneti najvecu radost!

Sledi nam vikend:Bice ovo dva dana koja ce jednom znaku doneti najvecu radost!

14. Marta 2024 0 By Dejana

Dragi nasi, pred nama je jos jedan horoskop za vikend. Saznajte sta donose naredna dva dana i kome se ovog puta sve menja.

 

OVAN

Tokom ovog vikenda imacete priliku da ostvarite svoje velike zelje. Sreca ce biti na vasoj strani, ali vazno je zapamtiti da ne smete davati laznu nadu nikome. Budite iskreni pa makar to znacilo da cete nekome slomiti srce. 

 

BIK

 

Naredni dani donece vam mogucnost da ostvarite ono sto zelite. Vazno je da se fokusirate na svoje srce i zelje, ali isto tako da ne zaboravite staviti sebe na prvo mesto i ne davati lazna obecanja. Uvek su vam svi drugi bili vazniji od vas samih.

 

BLIZANCI

Napokon, sreca je na vidiku. Ovaj vikend donosi ostvarenje jedne velike zelje. Sada je vreme da se fokusirate na svoje ciljeve i da idete ka njima. Bitno je da se posvetite sebi jer ste uvek vise slusali druge i mislili o drugima.

 

RAK

Pred vama su promene koje mozda niste ocekivali. Vazno je pazljivo razmisliti o svemu, jer vase odluke mogu uticati na druge. Budite oprezni, ali vazno je da ne obecavate ono sto ne mozete da ispunite. Neka ovaj vikend bude prilika da shvatite neke stvari.

 

 

LAV

Vazno je ne obecavati ono sto ne mozete ispuniti. Ovaj vikend moze doneti povratak osobe iz proslosti koja ce vam biti podrska. Budite zahvalni na tom osloncu, ali ne zaboravite biti iskreni prema sebi i drugima. Ako tu osobu ne volite, recite joj istinu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

DEVICA

Ovaj vikend donosi dokaz ljubavi koji ste cekali. Neko je spreman da vam svoju emociju dokaze na delu. Neki od vas nisu spremni da se vracaju na stare staze. I to je u redu. Bitno je da budete fokusirani da cinite onako kako nalaze vase srce.

 Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2