Faraonski horoskop za narednih sedam dana: Ovnu stižu čuda, Biku dolazi tuga, dok OVOG znaka čeka iznenađenje!

Faraonski horoskop za narednih sedam dana: Ovnu stižu čuda, Biku dolazi tuga, dok OVOG znaka čeka iznenađenje!

14. Marta 2024 0 By Leontin Leontin

Faraonski horoskop otkriva svim znacima kakvi im dani dolaze…

OVAN

Dragi ovnovi, nije preterivanje ako se kaže da vam dolaze čuda u ljubavi. Naime, vama će se tokom narednih sedam dana desiti tako mnogo toga predivnog. Očekuju vas trenuci koji će vam bez bilo kakve dileme ostati u sjajnom sećanju.

BIK

Dragi bikovi, vi ćete tokom narednih sedam dana imati razloga za tugu i to zato što će neke osobe iskoristiti vašu dobrotu na razne loše načine. Vas će povrediti osobe od kojih se vi sada tome najmanje možete nadati. Biće vam teško.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama dolaze veoma mirni dani. Naime, tokom narednih sedam dana vas baš i ne očekuje preterano mnogo toga bitnog. Vi ćete imati mnogo više slobodnog vremena nego što vi to zapravo možete i da pretpostavite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, tokom narednih sedam dana vas očekuje prilika da vratite vašu vezu na pravi put. Ako želite da svi vaši ljubavni problemi prestanu da postoje, onda vi zaista trebate pristati na određene kompromise. Vi ćete imati priliku koju ne biste trebali propustiti.

LAV

Dragi lavovi, faraonski horoskop otkriva da ćete lako dolaziti do novca tokom narednih sedam dana. Vi dugo vremena imate problema sa novcem, ali će oni uskoro prestati da postoje. Ono što vam stiže će vas jako mnogo obradovati.

DEVICA

Drage device, vas tokom narednih sedam dana očekuje mnogo problema. Prvo vam stižu neki ljubavni problemi, pa vas onda posle toga čekaju i problemi na poslu. Sve ono što vam dolazi će imati veoma negativan i loš uticaj na vaš život.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2