Zeno,ne dizi ruke od ljubavi,dizi ruke od muskarca koji te ne zna voleti!

Zeno,ne dizi ruke od ljubavi,dizi ruke od muskarca koji te ne zna voleti!

15. Marta 2024 0 By Dejana

  Sada ti je mozda tesko, sada mozda mislis da nikada tuga nece proci, ali hoce!

 

Zeno, ne dizi ruke od ljubavi. Nemoj bas nikada da odustajes od srece jer nema nimalo sumnje da ce jednom doci dan kada ces moci da kazes da je sve lose proslo.

Zeno, ne dizi ruke od onog sto zelis jer si ti neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Nemoj da odustajes od onog sto jesi jer si ti neko ko ce spoznati sta je to prava ljubav i moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Istina je da si prosla mnogo toga i da si patila kao niko na svetu ali svemu tome ce konacno doci kraj.

Sve je to zato sto imas veliko srce i sto umes da volis kao niko na ovom svetu. Ti si zena koja je oduvek cinila sve sto je mogla ali je stvar u tome sto si uvek svoju ljubav i dusu, svoje srce davala onima koji nisu znali da te cene. Ti si sada razocarana i patis… Ali treba da znas da za sve na svetu postoji pocetak i kraj.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Samo odustani od pogresnih ljudi i okreni ledja onima koji ne znaju da te vole. Okreni se i idi jer si ti neko ko ce moci mnogo toga i tek ces moci da kazes da si srecna i voljena. Ti si zena  koja ce jednom moci da kaze da je sve lose proslo. Da napokon imas svu ljubav i svu srecu koju si oduvek zelela. Ti si zena koja je spoznala sta je to prava ljubav. Vazno je da znas da ce sve lose proci, i da si ti zena koja ce tek moci da kaze da je dobila ono sto je zelela. Jer tuga kao tuga uvek prodje, i uvek posle kise dodje Sunce.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2