Tokom sedmice:Period do 25.marta nekome moze biti jako buran!

Tokom sedmice:Period do 25.marta nekome moze biti jako buran!

17. Marta 2024 0 By Dejana

VAGA

Moguce je da cete tokom ove sedmice doziveti neke promene. Vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Sledi vam jedan jako zanimljiv susret. Mozda ce to cak biti i ljubav na prvi pogled. Prepustite se.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Stize vam komunikacija. Ta jedna poruka na  koju ste tako dugo cekali. Jasno je da postoji neko ko vas voli, ali ko je jako dugo cutao o svemu tome. Vase emocije su obostrane-to znaci da je pitanje vase srece u vasim rukama.

 

STRELAC

Samo nemojte da obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. To je poruka koju imamo za vas tokom ove sedmice. Ucinite onako kako nalaze glas vaseg razuma. Ovo su dani kada je jako vazno da dobro razmislite pre nego donesete odluku.

 

 JARAC

Neko ste ko sada ne zna sta zeli. Cekaju vas neke velike odluke. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da ni u kom slucaju ne smete davati laznu nadu. Recite kako jeste, makar time nekoga povredili.

 

VODOLIJA

Tokom sedmice ce doci do velikih promena. Neke tajne ce izaci na videlo. Vazno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Bice ovo dani za velike stvari i cuda ce biti moguca, iako vama tako ne deluje.

 

 RIBE

Sjajni dani su pred vama. Ovo ce biti sedmica tokom koje cete ostvariti jednu svoju veliku zelju. Cinite ono sto nalaze vase srce jer cete samo tako biti srecni. Ova sedmica ce biti zanimljiva.

Stranice: 1 2