Astro kajanje:Ovim znacima slede teski dani i suze!

Astro kajanje:Ovim znacima slede teski dani i suze!

28. März 2024 0 Von Dejana

RAK

Ne mozete uraditi nista kako bi ste sprecili svoju tugu. To je ono sto moramo da kazemo. Nece vam ni u kom slucaju biti lako ali imajte na umu da je sada doslo pravo vreme da se fokusirate na svoj zivot.

Vi ste znak kojeg stize kajanje. Kao da cete konacno spoznati da ste mogli biti voljeni ali da niste znali da cuvate ljubav te osobe. Ona je mozda krenula dalje, mozda je spoznala da vi nikada necete umeti da je volite kao ona vas. I prosto, ona je krenula dalje. Vama sada ne ostaje nista drugo osim da budete jaki i da prosto naucite lekciju na tezi nacin.

Vama sledi kajanje jer cete shvatiti da ste mogli da imate sve,samo da ste znali da cenite neciju ljubav. Jedino sto sada mozete je da se posvetite sebi i da uzivate u naletu emocija koje vam slede vremenom.

Kada vas ponovo neko bude voleo tada cete znati da cenite neciju ljubav. I nikada vise necete sebe dovesti u situaciju da odete od nekoga ko je spreman da za vas se na svetu uradi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se okrene i vase kolo srece ali prvo morate proci kroz teske dane da bi ste dosli do svoje srece.

Vama sledi kajanje. Sledi vam prilika da shvatite sta zelite. Ono sto je dalje jako vazno jeste da je ovo period kada nekome treba da kazete izvini. Oprosti.

Da trazite novu sansu, ako je ta osoba slobodna, a vi je volite.

Imajte na umu da je ljubav jedina emocija zbog koje vredi preci preko svega a kamoli preko ponosa.

Nije vazno ko sta kaze. Vazno je sta je ono sto osecate.

Seiten: 1 2