Karma i njeni planovi:Ovo ce biti dani tokom kojih nista nece biti isto!

Karma i njeni planovi:Ovo ce biti dani tokom kojih nista nece biti isto!

28. Marta 2024 0 By Dejana

VAGA

Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Imajte na umu da je i nemoguce moguce u danima pred nama. Karma vam je naklonjena jer ste cinili dobro.

 

SKORPIJA

Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Vazno je da znate da nema sumnje da bi ste mogli nekome slomiti srce. Recite onako kako jeste, ma koliko da posledice bile velike i opasne. Ucinite ono sto nalaze srce.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Moramo da kazemo da je doslo vreme za srecu. Ucinite ono sto nalaze vase srce. Ako postoji neko do koga vam je stalo, sada je pravo vreme da to i kazete. Da ucinite kako nalaze glas srca.

 

JARAC

Ljubav je ono sto vam nedostaje ali u danima koji su pred nama vama ce na prvom mestu biti posao. Imate velike ciljeve. Nemojte sumnjati u sebe i u svoje kvalitete. Treba da znate da vam novca necete faliti, ali nemojte zapostaviti emocije.

 

VODOLIJA

Ucinite onako kako smatrate da je za vas najbolje. Cak i ako mislite da je to greska. Cak i ako vam svi pricaju da to nije za vas. Konacno je vreme da ucinite onako kako zelite, jer, vi morate da uzmete svoj zivot u svoje ruke.

 

RIBE

Ljubav ce vam u danima koji su pred nama biti najvaznija. Imacete silnu potrebu da imate kraj sebe nekoga ko vas voli. Ipak, sacekajte jos malo. Ipak nije jos uvek doslo pravo vreme da tu osobu koja vam je sudjena upoznate.

 

Stranice: 1 2