Dnevni horoskop za ponedeljak:Evo kome ce sedmica poceti sjajno!

Dnevni horoskop za ponedeljak:Evo kome ce sedmica poceti sjajno!

29. März 2024 0 Von Dejana

 Vrlo je vazno da kazemo da ce ova sedmica biti jako zanimljiva, posebno prvi dan iste…

 

 OVAN

Ponedeljak koji je pred nama ce vama doneti ostvarenje jedne velike zelje. To je ono sto moramo da kazemo. Dugo ste cekali na ljubav ali moguce je da cete u toku ovog dana dobiti sve o cemu ste mastali. Mislite o tome.

 

 BIK

Ljubav vam kuca na vrata. To je ono sto moramo da kazemo. Na vama je da li cete dati jos jednu sansu nekome iz vase proslosti. Ali, treba da znate da nekome jeste iskreno stalo. Da ce cuda biti moguca i da ih zasluzujete.

 

 BLIZANCI

Ono sto moramo da kazemo jeste da sledi dan za ljubav. Da cete moci da kazete da ste dobili novu sansu za radost. Nema nimalo sumnje da ste vi neko koga cekaju lepa iznenadjenja u danu koji je pred nama.

 

 RAK

Vazno je da kazemo da ce  ovaj ponedeljak biti dan za srecu. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio sve o cemu je mastao. Nemojte dozvolitid a vam bilo ko prica kako cete ziveti i koga cete voleti. Iznenadjenja slede.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Ponedeljak je pred nama,a vama ce doneti samo lepe vesti. To je ono sto moramo da kazemo. Doslo je vreme da se posvetite sebi i da uzivate u svemu sto sledi. Neko vas iskreno voli i bice vam jasno o kome je rec.

 

 DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da postoji neko iz vase proslosti ko vas voli. Neko ko je spreman da vam bude oslonac i podrska i vase rame za plakanje. Bitno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2