Lose vesti i horoskop koji slama srce:Ovi znaci moraju da prihvate bolnu istinu!

Lose vesti i horoskop koji slama srce:Ovi znaci moraju da prihvate bolnu istinu!

28. März 2024 0 Von Dejana

 

 RIBE

Drage ribe, vama sledi tezak period. Jasno je da ste svoje srce dali osobi koja ne moze, ili ne ume, ili ne zna da vas voli. I ma sta da vi uradili, ma koliko da se vi trudili, ne mozete da uradite nista kako bi ste to promenili.

To je ono sto je vazno da znate. U danima koji su pred nama, vi ste znak koji ce patiti. Bice vam jako tesko i moguce je da ce sve vase nade, pa cak i vasa vera u ljubav biti porusena, srusena, izgubljena…

Imamo lose vesti za vas jer cete vi spoznati da je ta osoba o kojoj mastate los covek.Da je pricala jedno, a radila drugo. Da vam je samo davala laznu nadu!

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Ako ste u vezi onda znajte da je moguce da cete biti prevareni. I sada ne mozete da uradite nista osim da se pomirite sa svim tim i da naucite lekciju na tezi nacin.

Ne ostaje vam nista drugo osim da ustanete sa tog dna. Da budete jaki, snazni, borbeni. Da dignete ruke od losih ljudi ali nikada od ljubavi.

Da, vi ste znak koji je zavoleo pogresnu osobu i vama ce srce biti slomljeno. No, znajte da je doslo vreme da spoznate pravu istinu. Da budete jaki… Da naucite vaznu lekciju, jer nema nimalo sumnje da promene slede. Kada odu pogresni ljudi, tada ce doci oni koji su pravi.

Seiten: 1 2