Pomracenje meseca je bilo 25.marta,ali ce posledice tek da se osete:Evo kome nece biti lako!

Pomracenje meseca je bilo 25.marta,ali ce posledice tek da se osete:Evo kome nece biti lako!

28. Marta 2024 0 By Dejana

 Pomracenje meseca u znaku vage je bilo 25.marta. Ali, posledice ovog fenomena ce se osetiti i narednih dana…

 

 OVAN

Pomracenje meseca vama nije donelo nista posebno. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani tokom kojih cete doziveti velike promene. Vazno je da cinite onako kako vam nalaze glas srca.

 

BIK

Pomracenje meseca i njegove posledice mogu bitno da promene vas zivot. To je ono sto moramo da kazemo. Ako ce neko imati srece onda ste to vi. Vama slede dani kada cete spoznati da je nekome iskreno stalo do vas i da vas iznad svega voli.

 

BLIZANCI

Ono sto je vazno da znate jeste da je jednom raku stalo do vas. Da je odan i iskren i da je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ovo je zaista pravo vreme za ljubav. Mislite o tome.

 

RAK

Konacno cete uspeti u onome sto naumite. Vama slede dani za promene. Postoji neko iz vase proslosti ko sa vama zeli jos jednu priliku. Da li ce doci do toga to samo vi znate. Cinite onako kako nalaze srce.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

LAV

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Neko je spreman da se bori za vas i postoji neko kome ste vazni i dragi. Sve ostalo je na vama. Fokusirajte se na svoje zelje i potrebe. Bice ovo sjajni dani.

 

DEVICA

Morate znati sta je ono sto zelite. Bice ovo dani tokom kojih ce neke odluke biti donete. Mozemo cak da kazemo da cete biti miljenik sudbine u danima pred nama. Jednom raku je stalo do vas vise nego sto mozete da zamislite.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2