Pomracenje meseca je bilo 25.marta,ali ce posledice tek da se osete:Evo kome nece biti lako!

Pomracenje meseca je bilo 25.marta,ali ce posledice tek da se osete:Evo kome nece biti lako!

28. Marta 2024 0 By Dejana

VAGA

Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. To je poruka koju sada imamo za vas. Jednom raku je stalo do vas i spreman je da se bori za vas. Posledice pomracenja meseca mogu da budu takve da nekome bez namere slomite srce.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

SKORPIJA

Nemojte ocekivati mnogo. Uzivajte u onome sto vec imate, to je poruka koju sada imamo za vas. Postoji neko iz vase proslosti ko vas iskreno voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Na vama je hocete li dati jos jednu sansu.

 

STRELAC

Moramo da kazemo da je doslo vreme za ljubav. Da ste vi znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Sve ostalo je do vas. Jednom raku ste vazni i dragi. Vas niko nikada nije voleo na takav nacin. Mislite o tome.

 

 JARAC

Morate znati sta je ono sto zelite. Jednom raku je stalo do vas i voli vas iznad svega. Ucinite onako kako nalaze vase srce. Bice ovo dani tokom kojih cete moci da resite neke svoje probleme.

 

 VODOLIJA

Pomracenje meseca je donelo mnogo toga. Moramo da kazemo da je doslo vreme da se fokusirate na sebe i na ono do cega vam je stalo. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na svaki moguci nacin. Cinite onako kako nalaze srce.

 

 RIBE

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je jednom lavu stalo do vas. Da su sada pred vama dani tokom kojih cete uspeti u svojim namerama.Posledice pomracenja za vas su dobre i pozitivne. Uzivajte u svemu sto sledi.

Stranice: 1 2