Dnevni horoskop za ponedeljak:Evo kome ce sedmica poceti sjajno!

Dnevni horoskop za ponedeljak:Evo kome ce sedmica poceti sjajno!

29. März 2024 0 Von Dejana

 VAGA

Ljubomora vam pravi velike probleme. Vama je do nekoga iskreno stalo. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme da se zapitate gde vas vodi vase takvo ponasanje. Na kraju cete ostati bez voljene osobe.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Konacno je sreca u najavi. Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. Odan je i iskren prema vama i skoro da nema toga sto nije u stanju da uradi ne bi li vas usrecio. Mislite o tome.

 

 STRELAC

Ovaj ponedeljak ce vama doneti lepe vesti. Dakle nema nimalo sumnje da cete u  danima koji su pred nama  biti jako lepo raspolozeni. Bice ovo dani kada ce osmeh biti na vasim usnama kao sto nije dugo bio.

 

 JARAC

Konacno ste blizu svog cilja. Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska. Slede vam dani za iznenadjenja.

 

 VODOLIJA

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Samo je vazno da ne odustajete od onog sto naumite. Cekaju vas sjajni dani i sreca o kakvoj ste do sada samo mastali. Bice ovo ponedeljak iz snova.

 

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da postoji neko ko vas voli. Neko kome je do vas stalo i ko je spreman da vam to dokaze i pokaze na delu. Neka vam ovaj ponedeljak bude dan kao stvoren za pocetak i ljubav.

Seiten: 1 2