Horoskop za naredni period:Nekim znacima sledi raskid i slomljeno srce!

Horoskop za naredni period:Nekim znacima sledi raskid i slomljeno srce!

30. März 2024 0 Von Dejana

Dragi nasi, nema nimalo sumnje da slede trenuci za promene. Neko ce biti jako iznenadjen.

 

 OVAN

Vama naredni period donosi mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. To je ono sto moramo da kazemo. Doslo je vreme da uzivate u zivotu na pravi nacin. Nekome je stalo do toga da vas usreci, a sve ostalo je sada samo na vama.

 

BIK

Ono sto treba da znate jeste da je izvesno da vas voli jedan rak. Da je odan i iskren i da mu je stalo do toga da vas usreci. Sve ostalo je samo na vama. Moze vam biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni, ali sansa za ljubav sledi.

 

BLIZANCI

Nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite. Jedan rak je iskren u svojim namerama i voli vas kao sto vas niko nikada nije voleo. Sve ostalo je samo na vama. Moze vam biti lepo, nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

 

 RAK

Ljubomora vam je veliki problem. To je ono sto je vazno da naglasimo. Sve ostalo je samo na vama, ali niste u pravu sto sumnjate u osobu koja je prema vama oduvek iskrena. Nemojte ocekivati cudo vec uzivajte u zivotu.

 

 LAV

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Ovo je period za velike stvari. Imajte na umu da nema sumnje da su sada pred vama dani kada cete uspeti u svojim namerama i planovima. Dakle sreca moze da usledi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Konacno cete biti srecni. Dakle ovo je period kada cete uspeti u svemu sto naumite i kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Emocije su vam na prvom mestu, a vi ste napokon srecni i blizu svog cilja.

 Nastavak na sledecoj strani….

Seiten: 1 2