Horoskop za naredni period:Nekim znacima sledi raskid i slomljeno srce!

Horoskop za naredni period:Nekim znacima sledi raskid i slomljeno srce!

30. Marta 2024 0 By Dejana

 VAGA

Ovo je period za promene. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jednu novu sansu. Da li ce doci do toga, to samo vi znate. Ali, pomirenje je vas izbor i vasa odluka. Vazno je da pazite sta radite. Mnogo toga je sada na vama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite. To je poruka koju sada imamo za vas. U narednim danima morate da donesete neke odluke. Itekako postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju emociju dokaze na delu.

 

 STRELAC

Bice ovo dani za velike stvari. Ali nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.Imajte na umu da sitnice cine zivot. Ne morate imati mnogo da bi ste bili srecni. Iznenadjenja svakako da slede. Mislite o tome.

 

 JARAC

Ovo je vreme za ljubav. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sve ostalo je sada na vama. Moze vam biti lepo cak i ako ste sada sami, ali necete biti.

 

VODOLIJA

Ovo je period za velika desavanja. Posle niza suza cete napokon uspeti u svojim planovima i zeljama. Nemojte obecavati mnogo vec pokusajte da uzivate u onome sto vec imate. Vas zivot je vasa stvar.

 

RIBE

Vazno je da znate da vas voli jedan lav. Da je odan, iskren, da mu je do vas iskreno stalo. Sve ostalo je na vama. Moze vam biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni. Ako ste sada u vezi, znajte da moze da vam usledi tezak period. Mozda ce cak doci do prevare i raskida.

Stranice: 1 2