Horoskop otkriva sta sledi:Jednom znaku se smesi pomirenje sa voljenom osobom!

Horoskop otkriva sta sledi:Jednom znaku se smesi pomirenje sa voljenom osobom!

1. April 2024 0 Von Dejana

VAGA

Ljubomora vam je veliki problem. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Cini se da nema nimalo sumnje da cete moci da kaze da mu se zivot menja. Nemojte ocekivati cudo vec se ponasajte u skladu sa svojim zeljama i potrebama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

SKORPIJA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ste neko ko ce uspeti u svemu sto naumi. Nemojte ocekivati cudo vec uzivajte u svemu sto sledi. Ljubav vam je na prvom mestu i znajte da je vazno da budete fer prema ljudima iz vase blizine. Recite onako kako jeste.

 

STRELAC

Ljubomora vam je veliki problem. To je ono sto je izvesno. Sada vam sledi period kada cete morati da prihvatite sta je to prava ljubav. I dalje postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da se bori za vas, ali vi prosto niste u stanju da verujete ni sadasnjem partneru.

 

JARAC

Ono sto je jasno jeste da vam sledi period tokom kojeg cete uspeti u svemu sto naumite. Nemojte ocekivati cudo, vec uzivajte u onome sto vec imate. Moze vam biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni. Imajte na umu da je sada sve moguce i da je mnogo toga na vama. Bice ovo zanimljiv period bez imalo sumnje.

 

VODOLIJA

Vazno je da znate da vas neko voli. Da vam sledi period za promene i da ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti. Moze vam biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni. Pustite da odluci vase srce jer ono zna najbolje.

 

RIBE

Vazno je da kazemo da je doslo vreme za promene. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je iznenadjen. Postoji osoba iz vase proslosti koja sa vama zeli jos jednu priliku. Da li ce do toga i doci, to je samo na vama. Nemojte davati laznu nadu, mogli bi ste zazaliti.

Seiten: 1 2