Merkur u Ovnu do 25.aprila:Vreme je da se neke stare ljubavi vrate,a neke nove zapocnu!

Merkur u Ovnu do 25.aprila:Vreme je da se neke stare ljubavi vrate,a neke nove zapocnu!

1. Aprila 2024 0 By Dejana

VAGA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Vi ste neko kome sledi povratak osobe iz proslosti. Nema nimalo sumnje da jedna bivsa ljubav sa vama zeli jos jednu sansu, a sve ostalo je samo na vama. Fokusirajte se.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

SKORPIJA

Konacno cete spoznati sta je to prava ljubav. Nemojte ocekivati cudo ali imajte na umu da je ovo pravo vreme za promene. Vi ste neko kome sledi ostvarenje zelje. Sledi vam prilika da vam se zelje ostvare i da uzivate u svemu sto sledi. Bicete srecni.

 

STRELAC

Ono sto je vazno da znate jeste da nema sumnje da ce neko moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Ovo je vreme kada cete biti jako srecni. Vazno je da uzivate u onome sto sledi jer je cinjenica da ce vam Merkur u Ovnu doneti pomirenje sa nekim iz proslosti.

 

JARAC

Ovo je period za iznenadjenja. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Postoji neko ko je iskren u svojim namerama i neko ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Moguce je da vi niste ni svesni koliko ste voljeni. Mislite o tome.

 

VODOLIJA

Konacno ce ovo biti dani za velike stvari. Dakle merkur u znaku ovna donosi niz iznenadjenja. Jedna osoba iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu priliku. Dugo ste cekali na pomirenje sa nekim o kome ste dugo i mastali. Ali sada sledi nova zivotna sansa.

 

RIBE

Ovo je vas period za kajanje. Mozda cete videti necije pravo lice i biti jako razocarani u danima koji slede. Vazno je da znate da je najbolje otici od onih koji ne znaju da vas cene. Vreme je da budete jaki i da nadjete nacina da sve izdrzite.

Stranice: 1 2