Dnevni ljubavni horoskop za nedelju, 20.avgust:Dan za romanticna desavanja!

Dnevni ljubavni horoskop za nedelju, 20.avgust:Dan za romanticna desavanja!

3. Aprila 2024 0 By Dejana

VAGA

Ono sto treba da kazemo jeste da su sada pred vama dani kada ce neke odluke biti donesene. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Razmislite o tome. Sve ostalo je na vama. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

 

 SKORPIJA

Ovaj dan ce biti prilika da se posvetite sebi. Da date sebi sansu da sebe i svoje zelje stavite na prvo mesto. Moze vam biti lepo cak i ako ste sami i slobodni. Dajte sebi vremena da vam se lepe stvari dese. Uzivacete i u to nema nimalo sumnje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Mislite o tome, sada je i nemoguce moguce. Dajte sebi vremena da se lepe stvari konacno dese.

 

 JARAC

Ono sto treba da znate kada je ovaj dan u pitanju jeste da je moguce da ce se desiti jedan romanticni susret. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Sve ostalo je na vama, ali bi trebalo da razmislite o tome sta je ono sto vase srce zeli.

 

 VODOLIJA

Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Bice ovo dani tokom kojih mnogo toga moze da se promeni u vasem zivotu. Smanjite ocekivanja ovog puta, mogla bi skupo da vas kostaju…

 

 RIBE

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da vama ovaj dan nece doneti nista posebno. Imate dovoljno vremena da se posvetite sebi i da neke male zelje ostvarite. Dugo ste mislili na druge, sada je vreme da se fokusirate na svoje zelje.

Stranice: 1 2