Dnevni ljubavni horoskop za nedelju, 20.avgust:Dan za romanticna desavanja!

Dnevni ljubavni horoskop za nedelju, 20.avgust:Dan za romanticna desavanja!

3. Aprila 2024 0 By Dejana

Ako ste rodjeni u znaku ovna, imajte na umu da ova nedelja moze da donese divna desavanja.

 

 OVAN

Dan za ljubav je pred vama. Dan kada cete doci do svog cilja i moci da kazete da ste dobili sve ono do cega vam je stalo. Imajte na umu da nema nimalo sumnje da vam sreca konacno kuca na vrata. Zasluzili ste to. Ovaj dan donosi susret koji ce biti ljubav na prvi pogled.

 

 BIK

Samo nemojte sumnjati u voljenu osobu. Vi kao da sami sebi kvarite srecu. Moze vam biti jako lepo ali vi svojom ljubomorom sve kvarite i unistavate. Niste ni svesni koliko voljenoj osobi tesko pada vase takvo ponasanje.

 BLIZANCI

Moramo da kazemo da je doslo vreme da vam krene na bolje. Da su sada pred vama dani za emocije i  za ljubav. Neko iz vase blizine je spreman da se bori da vam svoju emociju dokaze i pokaze na delu. Ta osoba bez imalo sumnje zasluzuje da joj date sansu.

 

 RAK

Odlicno se osecate. Pred vama su dani za emocije. Neko iz vase proslosti zeli sa vama da nastavi tamo gde je stao. Samo vi znate hoce li do toga doci, ali svakako da necete pogresiti ako zaboravite na inat i ponos i poslusate glas svog srca.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Konacno cete moci da kazete da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte ocekivati mnogo vec uzivajte u onome sto vec imate. U onome sto vam sudbina daruje.

 

DEVICA

Konacno cete moci da se opustite. Bice ovo dan kada cete imati priliku da se posvetite sebi. Cela ova sedmica vam je bila jako naporna jer ste radili vise nego inace. Ali, sve je to proslo. Sada mozete da se odmorite i priustite sebi odmor.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2