Romanticni horoskop:Saznajte sta vam sledi do kraja aprila!

Romanticni horoskop:Saznajte sta vam sledi do kraja aprila!

14. Aprila 2024 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto je vazno da kazemo jeste da ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Sreca je konacno tu. Posle niza suza napokon cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Ucinite onako kako nalaze srce i ne brinite se.

 

SKORPIJA

Bice ovo dan za promene. Dan za ljubav i radost. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam bude oslonac u svemu. Samo se fokusirajte na svoje zelje i znajte da nema sumnje da cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo.

 

STRELAC

Jako je vazno da naglasimo da je doslo vreme za ljubav. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Imajte na umu da je ovo vas srecan period i da ste neko ko ce uspeti u svemu sto naumi.

Nemojte ocekivati cudo.

 

 JARAC

Ovo je period za ljubav. Dakle sve ostalo je samo na vama. Sreca je konacno tu i napokon cete moci da kazete da ste dobili ono sto ste zeleli. Vreme je da usledi romantican period i da upoznate nekoga ko bi mogao biti zanimljiv.

 

 VODOLIJA

Samo nemojte ocekivati mnogo. Nemojte misliti da je sve moguce, a da ste vi neko ko ce moci da kaze da je uspeo u svemu sto naumi. Jasno je da postoji neko na koga mozete da se oslonite i ko vas voli iskreno. Mislite o tome.

 

 RIBE

Konacno je doslo vreme za ljubav. Samo se posvetite sebi i uzivajte u naletu emocija. Ovo moze da bude vas srecan period i bitno je da za promenu smanjite ocekivanja i uzivate u onome sto vec imate.

Stranice: 1 2