Horoskop za naredna tri dana,sudbina se igra sa nekim zancima horoskopa, dozivece pravi brodolom.

Horoskop za naredna tri dana,sudbina se igra sa nekim zancima horoskopa, dozivece pravi brodolom.

19. Aprila 2024 0 By Luca

VAGA:

Niste svesni sta se moze zbiti, a osecate tugu.Zasto sebe mucite  tuznim stvarima kada sledi vreme radovanja?Od vas se ceka da pokazete da volite jednu osobu. I vreme je da vam i ona prizna da voli vas.

 

 

SKORPIJA:

Vreme je da se srede vase misli koje vas vuku ka jednoj osobi. Morate razmisliti da li je  to vasa ljubav ili tek cisti zanos. Ako se radi o vasoj ljubavi, onda se borite za nju.  Ne dajte da ugina ta klica koja nice u vasem srcu!

 

STRELAC:

Vasi su ciljevi jaki i vi dobro znate da se nosite sa njima. Navikli ste da sledite put srca, mada ste cesto i odustajali. Neke sanse ste propustili svesno, ali sada vam se ukazuje jedna velika.Necete je propustiti nizasto na svetu!

 

JARAC:

Vodjeni ste neznoscu i sebe kusate na razne nacine.Poceli ste da preisptujete srce i doci cete do velikih saznanja. Od vas se ocekuje da budete verni  srcu i da pokazete ljubav jednoj dami. Sve dalje dogadjaje, sami cete licno da ispratite skupa.

 

VODOLIJA:

Vasa teznja je postala vas zadatak, a ona je jedan lav.Uporno vas zaobilazi i ko da bezi od vas. Preprecicete mu put i otvoreno pokazati  da se  radujete sto ste ga saterali u cosak. Sledi priznanje njegovih emocija.

 

RIBE:

Vreme je da predahnete i date sebi oduska. Radili ste puno i vreme je da se  neke stvari poprave. Morate se dobro odmoriti i sebi  priznati da bezite od ljubavi. Neko ide za vama, a vi se pravite zaposlenim, jer se plasite ljubavi.

Stranice: 1 2