Morace da prihvate da je kraj:Ovi znaci ce patiti zbog ljubavi!

Morace da prihvate da je kraj:Ovi znaci ce patiti zbog ljubavi!

19. Aprila 2024 0 By Dejana

Ako ste rodjeni u ovim znacima,imajte na umu da morate biti jaki. Slede vam tuzni dani na polju ljubavi.

 

  OVAN

Zao nam je sto to moramo da kazemo ali cini se da ste svoju ljubav dali osobi koja toga nije vredna. Vreme je da se desi kraj, da dodje do raskida. Prosto, da i vi i druga osoba krenete dalje. Zeleli vi to ili ne, prosto nije ovo pravo vreme za ljubav. No, sada nije vreme za kajanje i ocajavanje.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Imajte na umu da vam moze biti lepo cak i ako ste sami. Istina je da ce vam biti tesko, da cete u danima koji su pred nama doziveti kraj ljubavne veze i silno cete patiti u danima pred nama. No, cini se da nema nimalo sumnje da cete spoznati da vasa voljena osoba nije iskrena. Da postoje neke stvari koje je krila od vas. Ali, bilo kako bilo, vi sada prosto morate biti jaki. Da krenete dalje i da vam bude lepo. Jer, onda kada odu osobe koje su pogresne iz naseg zivota tada i mogu da udju u nas zivot one osobe koje su prave.

Posle svake kise dodje sunce i tako ce biti i u vasem slucaju.

Naravno, sledi vam tuga i razocarenje, jer je moguce da ste zamisljali zajednicki zivot sa njom, a onda prosto nije zelela isto. Ono sto moramo da kazemo za sam kraj jeste da ni u kom slucaju ne treba da odustajete od ljubavi.

Oduvek se odustaje samo od osoba koje nas ne znaju voleti.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2