Morace da prihvate da je kraj:Ovi znaci ce patiti zbog ljubavi!

Morace da prihvate da je kraj:Ovi znaci ce patiti zbog ljubavi!

19. Aprila 2024 0 By Dejana

 DEVICA

Drage device, nazalost vama sledi ljubavni kraj i veliko razocarenje. Ako ste sada u vezi ili u braku, imajte na umu da nema nazalost nimalo sumnje da ce doci do razocarenja. Mozda jako volite voljenu osobu, mozda vam deluje da je to ono pravo ali cete na jedan jako bolan nacin saznati da nije. I ne ostaje vam nista osim da krenete dalje i budete jaki.

Vi ste znak kojeg cekaju razocarenja ali je vazno da kazemo da ste vi jaci nego sto delujete. I iako ce vam srce biti slomljeno vi ne smete da dozvolite da vam to bude razloga da dignete ruke od ljubavi. Ljubavni kraj, raskid veze, pa mozda cak i braka, vama ce jako tesko pasti ali prosto, jedina opcija koju imate jeste da budete snazni. Da iz svega izadjete kao jaci. Kao pravi pobednik.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo za sam kraj jeste da je doslo vreme da neki od vas krenu dalje. Da okrenu ledja proslosti.

Mozda ste sada u vezi ali moramo da kazemo da je samo pitanje vremena kada ce doci do toga da se desi kraj ili raskid. I naravno da vam nece biti lako i da cete se osecati razocarano ali prosto morate biti jaci sto vam bude teze. Tek onda kada osoba koja je pogresna ode od vas vi cete moci da kazete da je dosla ona koja je prava. I to je jedino sto u ovom trenutku treba da znate.

Stranice: 1 2