Zeni koju u zivotu najskuplje kosta to sto voli pogresnog muskarca…

Zeni koju u zivotu najskuplje kosta to sto voli pogresnog muskarca…

19. Aprila 2024 0 By Dejana

 Zeni koja je zeljna ljubavi. Zeni koja ceka da se neko promeni,da neko shvati koliko ona vredi. Zeni koja ne ume da voli malo, vec ili do kraja, ili nikako. I koju to jako skupo kosta…

 

Volis pogresnog muskarca. Ti si svesna toga. Kao i toga da nije vredan, kao i toga da nikada nece ni biti, ali jace je od tebe. Ono sto je vazno da znas jeste da ce prava ljubav doci. Mozda to nece biti danas, mozda ne sutra, ali jednom hoce.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ali da bi dosla prava osoba prvo moras da okrenes ledja onoj koja je pogresna. Da znas da nema nimalo sumnje da ces biti srecna jednog dana sa nekim ko ce te znati voleti na nacin na koji te nikada niko nije voleo. Mozda ce trebati vremena za to, i mozda ti je sudjeno da prolijes mnogo suza ali znaj da ce svemu doci kraj, pre ili kasnije.

Sada ti nije lako, sada ces patiti, sada si razocarana ali znaj da ce i tebi jednom doci lepsi dani. Ti si zena koja voli svim srcem. Ti si zena koja pati najvise na svetu, jer kada najvise volis, onda najvise i patis.

Ti si zena koja daje sve od sebe za one  koji nisu vredni nicega i to je najveca moguca istina. To je ono sto moras da znas. Tek onda kada spoznas sta je prava ljubav, tek onda ces shvatiti da je sve pre nje bilo pogresno i da nije bilo vredno pomena.

A sada patis zbog ljubavi jer si zavolela pogresnog muskarca i to je najveca istina. Da je pravi, ti sada ne bi bila tuzna i ne bi patila, vec bi znala… Da prepoznas ko je onaj koji ti je sudejna.

Volis pogresnog muskarca jer si zena koja je rodjena za ljubav ali prosto, jednom ce sve to biti iza tebe.

 Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2