Uskoro:Neki znaci ce naci novu ljubav,a neki ce morati da odu od osobe koju vole!

Uskoro:Neki znaci ce naci novu ljubav,a neki ce morati da odu od osobe koju vole!

22. Aprila 2024 0 By Dejana

VAGA

Odlicno se osecate. Ovo je vas srecan period. Period kada mogu da uslede pomirenja ali i neke velike stvari u vasem zivotu. Nemojte ocekivati previse ali znajte da je pitanje vase srce u vasim rukama. Moze vam biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni. Mislite o tome.

 

 SKORPIJA

Ovo je period za vas. Ako ce neko moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo, to ste vi. Bitno je da kazemo da postoji neko ko je iskren i ko ce vam na poseban nacin svoju emociju dokazati i pokazati. Bice ovo zanimljiv period.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Moramo da kazemo da je vazno da znate sta je ono sto zelite. Postoji neko ko vas voli, ali cini vam se da ta osoba nije iskrena prema vama. Niste u pravu. Vi itekako mozete biti srecni, samo ako odlucite da slusate svoje srce.

 

JARAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da cete uskoro spoznati istinu. Da osoba do koje vam je stalo nije iskrena. Da prosto to nije to. Ma koliko da je voleli, vreme je da krenete dalje, da okrenete ledja onima koji ne znaju da vas cene.

 

VODOLIJA

Bitno je da kazemo da je doslo vreme za ljubav. Bice ovo dani za velike stvari. Ucinite onako kako nalaze srce. Ako ste sada slobodni velike su sanse da cete upoznati nekoga ko ce vas voleti na pravi nacin. Prepustite se.

 

RIBE

Vreme je da nekome kazete zbogom. Osobi koja ne zna da ceni ono sto ima sa vama, ma koliko da je vi voleli. Ako zelite da budete srecni, morate da okrenete ledja osobi koja je pogresna. Samo tako ce u vas zivot uci prava.

Stranice: 1 2