Ljubavna najava buducih desavanja i ljubav o kakvoj je neko mastao!

Ljubavna najava buducih desavanja i ljubav o kakvoj je neko mastao!

24. Aprila 2024 0 By Dejana

 VAGA

Odlicno cete biti raspolozeni u danima pred nama. Samo pustite da vas vodi vase srce jer ono zna sta je ono vam za srecu treba. Postoji neko kome ste vazni i dragi iznad svega iako to mozda dobro krije.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Konacno i za vas dolazi period za promene. Ono sto je vazno da kazemo jeste da ne bi ste smeli nikome da dajete laznu nadu. Recite onako kako jeste makar to znacilo da ceten nekome slomiti srce. Odluka je samo na vama.

 

STRELAC

Jako je vazno da kazemo da vas voli jedan lav. Da je odan, iskren, spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Razmislite o tome. Sve moze da dodje na svoje u danima koji su pred nama.

 

JARAC

Ovo je period za promene. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo. Posvetite se sebi i uzivajte u naletu emocija. Sledi vam divan period.

 

VODOLIJA

Jako je vazno da znate da postoji neko ko vas voli i neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska. Nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite. Moglo bi da vas kosta.

 

 RIBE

Jasno je da nema nimalo sumnje da je doslo vreme za promene. Da ste vi znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Ljubav vam kuca na vrata i nema sumnje da ce neka iznenadjenja konacno da uslede.

Stranice: 1 2