Bliska buducnost ovih znakova ce doneti nesto neverovatno,a jednom znaku nazalost najvecu tugu!

Bliska buducnost ovih znakova ce doneti nesto neverovatno,a jednom znaku nazalost najvecu tugu!

27. April 2024 0 Von Dejana

   BLIZANCI

Drage ribe, vasa bliska buducnost ce biti vrlo zanimljiva. To je ono sto moramo da kazemo, ali nazalost, ne bas na nacin na koji vi zelite.

Vi ste znak koji ce vrlo verovatno silno da se razocara u danima koji su pred nama. Doci ce do toga da vidite necije pravo lice i nema nimalo sumnje da ce ovo da vam slomi srce. Neko iz vase blizine nije iskren prema vama. Mozda vam deluje da jeste, da vas voli, da je iskren, ali ta osoba itekako ima niz tajni. I tokom bliske buducnosti ce sve izaci na videlo, a vi ni sami necete znati sta vas je snaslo.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da vam jedino ostaje da budete jaki. Da imate na umu da se svima nama nekada desi da ne vidimo necije pravo lice, da nas zaslepi necija lazna dobrota… Sve iz razloga sto prema  njoj gajite veliku ljubav i sto mislite da je verna i odana, iskrena u svakom trenutku.

Vase srce ce biti slomljeno i mislicete da nista nije onako kako  zelite, da vam nije sudjeno da volite i budete voljeni.

No, polako. Treba da imate na umu da ce tek kolo srece da se okrene…  I da cete onda kada odu pogresne osobe iz vaseg zivota moci da kazete da su dosle one koje su prave.

Bitno je da naucite da razlikujete dobre ljude od losih. Da shvatite da vam nisu svi prijatelji samo zato sto vam se smese, da naucite da postoje ljudi kojima ne smete verovati, i oni kojima treba da okrenete ledja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Nece vam biti lako, to je izvesno, ali posle svakog kraja sledi novi pocetak.

Ne moze niko od nas da menja svoju sudbinu…Imajte to na umu.

Seiten: 1 2