Horoskop po ciganskim kartama DO 15. OKTOBRA!

Horoskop po ciganskim kartama DO 15. OKTOBRA!

6. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, vama će period do kraja prve polovine oktobra obeležiti jedan susret. Vi ćete upoznati veoma zanimljivu osobu koja će uspeti da vas oduševi. Vi ćete upoznati osobu o kojoj nećete moći da prestanete razmišljati.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vas do 15. oktobra čeka jako mnogo toga dobrog. Horoskop po ciganskim kartama otkriva da ćete uspeti da se izborite za brojne uspehe. Vama će položaj planeta odgovarati, a vama će isto tako i zvezde biti naklonjene.

STRELAC

Dragi strelci, horoskop po ciganskim kartama otkriva da će vaš bivši partner pokušati da vam se vrati u život. Vi ne možete ni da pretpostavite koliko vam zanimljivi dani stižu zbog dešavanja koja vas očekuju na planu ljubavi vašeg života.

JARAC

Dragi jarčevi, vi ćete imati jako mnogo problema u periodu do 15. oktobra. Oni vas očekuju kako na poslu, tako i na planu ljubavi. Vama dolaze neki problemi sa kojima vi ni malo lako nećete moći da izađete na kraj. Oprez će vam biti neophodan.

VODOLIJA

Drage vodolije, vi period do 15. oktobra trebate iskoristiti što je moguće više i bolje. Vama će položaj planeta odgovarati i zbog toga ćete moći da dobijete sve što poželite. Dolaze vam dešavanja zbog kojih ćete biti lepo raspoloženi.

RIBE

Drage ribe, vi ćete u periodu do kraja prve polovine meseca shvatiti da vas kraj sebe u vezi želi osoba na koju vi gledate samo kao na dobrog prijatelja. Vama dolaze dešavanja koja će vas bez bilo kakve dileme jako mnogo iznenaditi. Vas očekuju neka potpuno neočekivana dešavana na planu ljubavi vašeg života.

Stranice: 1 2