Dnevni horoskop za 8.mart:Sledi sreda,Dan zena a nekome i dan za ljubav…

Dnevni horoskop za 8.mart:Sledi sreda,Dan zena a nekome i dan za ljubav…

6. Marta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ova sreda moze da bude prilika da vam krene na bolje. Dakle na vama je da razmislite sta je ono sto zelite.  Razmislite  da li ste sprmeni da nekome prastate jer postoji neko ko zeli sa vama jos jednu sansu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Ovaj dan vam nece doneti nista posebno ali to ne znaci da vam nece biti lepo.  Prosto treba da uzivate u onome sto vec imate. Cini se da imate velika ocekivanja umesto da uzivate u onom sto vam je sudbina vec darovala.

 

STRELAC

Sreda koja je pred nama mozda nece doneti ono sto zelite ali je cinjenica da vam moze biti lepo. Cak i ako ste sami imajte na umu da je i to bolje nego da ste  u vezi u kojoj niste iskreno srecni. Mislite o tome.

 

 JARAC

Konacno su pred vama dani za romansu.  Sreda koja sledi ce biti prilika da se uverite u to da vas neko voli. Svakako da postoji osoba koja zasluzuje da joj date priliku. Sve ostalo je sada na vama.

 

 VODOLIJA

Ovaj dan vama donosi velike odluke. To je ono sto moramo da kazemo. Treba da razmislite o svemu jer se cini da postoji neko ko je spreman da vam dokaze na delu da se  promenio.  U pitanju je osoba koja je bila deo vase proslosti.

 

 RIBE

Pred vama je dan kada bas nista nece biti nemoguce. Postoji neko ko vas voli, neko ko ce vam svoju ljubav dokazati i pokazati na delu.  Bitno je da znate sta je ono sto zelite i da slusate glas svog srca.

Stranice: 1 2