Dnevni ljubavni horoskop za 8.mart:Sreda ce nekome biti najlepsi dan u zivotu…

Dnevni ljubavni horoskop za 8.mart:Sreda ce nekome biti najlepsi dan u zivotu…

6. Marta 2023 0 By Dejana

 Sreda koja je pred nama ce nekome doneti ostvarenje zelje na koju je cekao tokom celog zivota.

 

 OVAN

Sreda je pred nama, i vrlo je vazno da kazemo da ce ovaj dan biti prilika za vasu srecu.  Dugo ste cekali na ljubav, ali znajte da ovaj dan moze doneti i susret koji ce biti emocija na prvi pogled…

 

 BIK

Vrlo je vazno da kazemo da vas voli jedan rak. Da postoji neko ko je spreman da se bori za vas.  Ako odlucite da toj osobi date priliku imajte na umu da bi mogla da vas usreci i da vam na delu svoju ljubav dokaze.

 

 BLIZANCI

Sreda je, ali vi ste znak koji je spreman da se bori za ono sto zeli i moguce je da ce vam ovaj dan i doneti ostvarenje zelje.

Ono sto moramo da kazemo jeste da sledi mogucnost da cete doci do svog cilja i vi to zasluzujete.

 

 RAK

Konacno, sreda koja sledi ce biti prilika da vi shvatite da su dosla na red i vasa dobra dela.  To je ono sto moramo da kazemo kako bi ste mogli sebe i svoje  zelje da stavite na prvo mesto. Treba da o svemu dobro razmislite.

 

 LAV

Sjajno cete biti raspolozeni kada je u pitanju ova sreda.  Neovisno od toga da li ste u vezi ili ne, vama moze biti jako lepo.  Konacno cete  shvatiti da nije vazno imate li nekoga,  vec  da li se osecate lepo u svojoj kozi…

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Ovaj dan vama donosi susret sa osobom iz proslosti.  To je ono sto ni u kom slucaju necete moci da izbegnete.   Vazno je da uvek idete korak po korak, i da ne donosite nagle odluke.  Razmislite pre bilo kog poteza.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2