Dnevni horoskop za 8.mart:Sledi sreda,Dan zena a nekome i dan za ljubav…

Dnevni horoskop za 8.mart:Sledi sreda,Dan zena a nekome i dan za ljubav…

6. Marta 2023 0 By Dejana

Dragi nasi,nema nimalo sumnje da sledi promena na bolje, ali da ova sreda moze da donese ostvarenje velike zelje…

 

 OVAN

Sreda koja je pred vama ce biti prilika da se zapitate sta je ono sto zelite.  Cini se da je doslo vreme da razmislite o svemu i da konacno morate da se zapitate sta je ono sto vam zapravo za srecu treba.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BIK

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Vama ce ova sreda doneti dilemu ali i mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Vazno je da znate da postoji neko na koga mozete da racunate i da se na njega oslonite.

 

 BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da su pred vama dani za romansu. Vi ste znak koji je prosao mnogo toga ali vrlo je moguce da ce vam ova sreda biti dan kada cete se uveriti u necije emocije.Neko vas voli iskreno.

 

 RAK

Konacno cete moci da kazete da vam je krenulo na bolje.  Dakle  moguce je da cete konacno moci da kazete da ste dobili ono sto zelite.  Postoji jedan rak koji vas iskreno voli i koji je spreman da se bori za vas.

 

 LAV

Ovo ce biti dan za ljubav i nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da ste postali pravi miljenik sudbine. To je ono sto moramo da kazemo. Dugo ste pokusavali da se izborite za ono sto zelite,ali sada vam sledi jedan novi pocetak.

 

DEVICA

Sjajno cete biti raspolozeni kada je ova sreda u pitanju. Moramo da kazemo da cete morati da donesete neke vazne vesti. To je ono sto je izvesno,  bitno je da dobro znate sta je ono sto iskreno zelite. Neko vas voli.

 Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2