Dnevni horoskop za cetvrtak,9.mart:Ovo ce biti dan za romansu!

Dnevni horoskop za cetvrtak,9.mart:Ovo ce biti dan za romansu!

8. Marta 2023 0 By Dejana

 Dragi nasi,vreme je da se posvetite sebi. Nekome ce ovaj dan doneti mogucnost ostvarenja  jedne  velike zelje.

 

OVAN

Cetvrtak koji je pred nama ce vama   biti dan za ljubav. To je ono  sto moramo da kazemo.  Dugo ste cekali na to da vam krene na bolje, ali ono sto morate da imate na umu jeste da tek sledi  jedan novi pocetak.

 

BIK

Bitno je da kazemo da ce vama ovaj cetvrtak biti dan za ljubav.  Vazno je da imate na umu da sledi ostvarenje jedne velike zelje. Bitno je da znate sta je ono sto zelite, ali vazno je da slusate svoje srce.

 

BLIZANCI

Vrlo je vazno da  imate na umu da ce ovo biti dan za ljubav i da nema nimalo sumnje da cete  moci da ostvarite jednu svoju veliku zelju. Jedan rak vam jako znaci i vazno je da se posvetite sebi i onome sto vase srce zeli.

 

 RAK

Konacno ce ovo biti dani za ljubav.  To je ono sto moramo da kazemo.  Jedan rak je iskren prema vama i ako odlucite da mu date sansu on ce umeti da vas voli svim srcem. Treba da mu date priliku.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

LAV

Konacno dan za romansu. Dakle ovaj cetvrtak ce doneti ostvarenje jedne vase velike zelje.  Sreca moze da vam pokuca na vrata i nema nimalo sumnje da ste vi to i zasluzili.

 

DEVICA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da dolaze dani za srecu. Dakle ovaj  cetvrtak ce biti prilika da se posvetite sebi.  Jedan rak vas  voli i imajte na umu da bi ste trebali da mu date sansu. Razmislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2