Dnevni ljubavni horoskop za 9.mart:Cetvrtak  ce doneti nesto posebno!

Dnevni ljubavni horoskop za 9.mart:Cetvrtak ce doneti nesto posebno!

8. Marta 2023 0 By Dejana

 Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da je pred ovim znacima dan koji moze da promeni sve.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

OVAN

Cetvrtak ce biti dan kada cete saznati da vas neko voli. Da postoji neko na koga mozete da se oslonite i neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Dajte toj osobi priliku.

 

BIK

Konacno cete ovog dana moci da kazete da ste dobili  ono sto zelite. Ovaj cetvrtak ce doneti mogucnost ostvarenuja jedne velike zelje.Karma postoji,  vi ste znak koji je cinio dobro i vreme je da mu se dobrim i vrati.  Uzivajte u ovom danu.

 

BLIZANCI

Jedan rak je iskren u svojim namerama koje ima prema vama. Ako mu date priliku mogao bi da vam svoju ljubav dokaze i da vas usreci.  Sve ostalo je na vama, razmislite o tome sta je ono sto zelite i ponasajte se u skladu sa tim.

 

RAK

Konacno, dan za ljubav.Ovo ce biti dan kada ce rakovi koji su u vezi moci da kazu da im je neko dokazao svoju odanost i vernost. Bice ovo dan za romansu i za jedan novi i lepsi pocetak.  Razmislite o tome.

 

 LAV

Ono sto je vrlo vazno da kazemo kada  je u pitanju ovaj dan jeste da treba da slusate svoje srce.Jedan rak je uz vas i iskreno vas voli.  Ako mu date priliku mogao bi da vas usreci i da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

 

DEVICA

Cetvrtak ce biti dan za  velike odluke.Postoji neko iz vase  proslosti ko vas voli i ko zeli jos jednu sansu. Ako toj osobi date priliku ona bi mogla da vam dokaze na delu da se promenila…Da se kaje sto nije umela da cuva ono sto je sa vama imala.

  Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2