Dnevni horoskop za cetvrtak,9.mart:Ovo ce biti dan za romansu!

Dnevni horoskop za cetvrtak,9.mart:Ovo ce biti dan za romansu!

8. Marta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto je jasno jeste da ce ovaj cetvrtak biti dan za romansu.  Vi ste neko ko je prosao mnogo toga ali konacno sledi ostvarenje   jedne vase velike zelje.Razmislite o tome jer postoji neko ko jedv ceka da mu date priliku.

 

 SKORPIJA

Konacno su pred vama dani za ljubav. Ovaj dan moze da bude prilika da pocnete ispocetka sa nekim do koga vam je stalo. Vazno je da znate da postoji neko na koga mozete da se oslonite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

  STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da ovaj cetvrak bude dan za vas. Razmislite o svemu  i zapitajte se sta je ono sto zelite.  Nekome ste dragi i neko vas voli iskreno.  Sve ostalo je na vama.

 

 JARAC

Ovaj cetvrtak ce biti dan za ljubav.Dakle cekaju vas iznenadjenja u danu koji je pred nama. Neko ste ko je mnogo patio ali je konacno moguce da dobijete ono sto zelite.Razmislite o tome.

 

VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da idete u korak sa svojim zeljama. Imate velika ocekivanja ali ono sto moramo da kazemo jeste da  treba da smanjite ista  kako se ne bi ste razocarali.  Cini se da ne znate da uzivate u onom sto vec imate.

 

RIBE

Bice ovo dan za ljubav.Moguce je da ce vam ovaj cetvrtak doneti ostvarenje jedne velike zelje. Posle niza suza  sledi dan kada cete moci da kazete da vam je krenulo na bolje. Sledi vam prava ljubav.

Stranice: 1 2