Dnevni horoskop za 27.mart:Srce zeli jedno,razum nesto drugo!

Dnevni horoskop za 27.mart:Srce zeli jedno,razum nesto drugo!

26. Marta 2023 0 By Dejana

VAGA

Ono sto moramo da naglasimo jeste da je vazno da imate na umu da ce ovaj dan biti prilika da se uverite u to da vas neko voli. Vase srce ce umeti da prepozna sta je ono sto je za vas najbolje ali ako toj osobi date sansu sreca je moguca.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Moramo da kazemo da je bitno da pazite sta obecavate. Postoji neko ko je spreman da se bori za vas i da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Uz samo malo srece je vrlo moguce da ce doci do toga da dobijete ono sto zelite.

 

 STRELAC

Konacno,ljubav dolazi u vas  zivot. To je ono sto moramo da naglasimo.  Nemojte odustajati od onog do cega vam je stalo i dozvolite da zelje srca budu na prvom mestu. Emocije itekako mogu da pobede.

 

 JARAC

Vrlo je vazno da imate na umu da postoji neko do koga vam je stalo i da je ta osoba iskrena u svojim namerama sa vama. Dakle, ovog puta je obostrano i zato nema mesta za vas ponos ili  inat, ili za ego. Ucinite kako nalaze srce.

 

VODOLIJA

Samo je bitno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Razmislite o tome jer moze mnogo toga da dodje na svoje. Bitno je da se zapitate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Iznenadjenja su moguca.

 

 RIBE

Konacno, vazno je da znate sta je ono sto zelite. Uz samo malo srece ce doci do promena na bolje. Vi ste znak koji je mnogo patio ali cini se da je losim danima konacno dosao kraj. Sve je moguce za onog ko je spreman da se bori.

Stranice: 1 2