Dnevni horoskop za ponedeljak,17.april:Nekome sledi savrsen pocetak sedmice!

Dnevni horoskop za ponedeljak,17.april:Nekome sledi savrsen pocetak sedmice!

15. Aprila 2023 0 By Dejana

 VAGA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili  dokaz da se isplati biti dobar covek. Jer, vama ce ovaj ponedeljak doneti niz jako lepih desavanja. Posle tuge i razocarenja, konacno sledi prilika da se uverite da su necije emocije prema vama iskrene. Mislite o tome.

 

SKORPIJA

Konacno, dan kada cete shvatiti da vas neko voli. Dakle, vama ce ovaj ponedeljak doneti niz lepih desavanja. Mnogo toga ste prosli ali je moguce da cete u danu pred nama shvatiti da vam zivot daje jos jednu sansu za srecu. Ostalo je na vama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Moramo da naglasimo da vas neko voli. Da postoji neko iz vase proslosti ko jedva ceka jos da vam dokaze na delu da se kaje sto nije umeo da cuva ono sto je sa vama imao. Na vama je hocete li toj osobi dati priliku, ali znajte da je cinjenica da je ona iskrena prema vama.

 

JARAC

Neko ste ko je prosao mnogo toga ali napokon ce sve doci na svoje. Ovaj ponedeljak donosi mogucnost da vam krene na bolje i da dobijete dokaz necije ljubavi. Svakako da postoji neko ko je spreman da vam bude podrska na svaki moguci nacin,a sve ostalo je na vama.

 

 VODOLIJA

Vazno je da ne obecavate ono sto ne mozete da ispunite. Razmislite o svemu i bice vam jasno sta je ono sto treba da uradite. Mnogo vam je stalo do jedne vodolije, ona je svakako vredna toga da joj date priliku. Mislite o tome.

 

 RIBE

Ponedeljak koji je pred nama ce doneti desavanja koja niste ocekivali. Srece vam svakako nece faliti. Jedan lav je uz vas, i spreman je da ceka dokle god vi ne budete spremni da mu date priliku. Mislite o tome.

Stranice: 1 2